Benefiet diner enorm succes!

Benefiet diner Fattoria Naturale

Het benefiet diner bij Fattoria Naturale was een enorm succes! Aan het einde van de avond werd een record opbrengst bekend gemaakt van totaal € 5.820,- .
Dit alles werd mogelijk gemaakt door Friso Haring, eigenaar en sterrenchef van het restaurant die het volledige diner, inclusief dranken belangeloos ter beschikking stelde. Ook werden items geveild die door ondernemers uit de buurt ter beschikking waren gesteld.

De stemming was uitstekend afgelopen vrijdag in het gezelschap dat voornamelijk bestond uit lokale ondernemers en vertegenwoordigers de lokale sportverenigingen. Iedereen genoot van de uitstekende gerechten, mooie wijnen en het goede gezelschap. Friso Haring en zijn team werden door de gasten spontaan bedankt met een applaus dat zo lang aanhield dat menig rockster er jaloers op kon zijn. De Vrienden van Berkel kijken dankzij Fattoria Naturale terug op een heel bijzonder en geslaagd evenement. De volledige opbrengst van het diner en de veiling komt ten goede aan de Stichting Roparun.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.