Lopers

Lopers

Ons Roparunteam bestaat uit 8 lopers, van wie de meesten al redelijk veel ervaring hebben. Samen lopen zij in estafettevorm de route Noord door Nederland (dit jaar geen buitenlandroute voor de Roparun) van vliegveld Twente via Groningen terug naar de Coolsingel in Rotterdam. Gemiddeld loopt elke loper zo’n 70km in deze twee doldwaze dagen!

Edwin Reinhoudt (Captain)

Ik ben Edwin Reinhoudt, woon in Bleiswijk, ben 50 jaar, getrouwd en trotse vader van 2 zoons. Ik vind het heerlijk om te sporten en ben een enthousiaste hardloper. De Roparun heeft voor mij al jaren iets magisch: non-stop rennen in teamverband van Parijs naar Rotterdam in de strijd tegen kanker. Met diep respect hoorde ik voor mijn eerste deelname de verhalen aan van Roparunners uit mijn omgeving. Het teamgevoel, de sportieve uitdaging en niet te vergeten het enorm goede doel dat gesteund wordt: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven’.
Ik voel me dan ook zeer vereerd dat ik dit keer voor de derde keer in dit team mijn sportieve steentje mag bijdragen in de strijd tegen die vreselijke ziekte.
Sponsor ons ruimhartig zodat wij trots kunnen zijn op het bedrag dat wij aan de Stichting Roparun kunnen overmaken. Wij zullen er dan op onze beurt voor zorgen dat u trots kunt zijn op onze prestaties!

Hanneke Vliet Vlieland

Roparunnen is een groot avontuur. Een avontuur met je team. Een team waarin je sommige mensen heel goed kent en anderen nog nauwelijks. 48 uur lang zijn we volledig op elkaar aangewezen. En 48 uur lang willen we allemaal maar een ding: zo snel en soepel mogelijk de Coolsingel halen. Iedereen vanuit zijn of haar eigen motivatie voor dat ene doel: geld ophalen voor mensen met kanker. Twee dagen afzien om daarmee het leven een stukje aangenamer te kunnen maken, als het er zo toe doet, als je ziek bent. En dat maakt meedoen aan de Roparun zo bijzonder. Ieder jaar is weer anders, iedere keer is het team weer net anders, maar het blijven allemaal indrukken om nooit te vergeten. Team 33 heeft inmiddels een bijzonder plekje in mijn hart. Daarom ga ik wederom met heel veel plezier mee dit jaar als loper.

Gertjan de Vogel

Even voorstellen... ik ben Gertjan de Vogel, 57 jaar en getrouwd met Jantine. We hebben 3 kinderen. Dit jaar doe ik voor de derde keer mee aan de Roparun. Via een loopmaat, die eerder met de vrienden van Berkel mee liep ben ik bij Team 33 terecht gekomen. Het team is erg gedreven en heeft veel ervaring. Ik heb er weer veel zin in en kijk er naar uit. Voor mij is het weer opnieuw een uitdaging om mijn grenzen te verleggen.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat er aandacht wordt gegeven aan de goede doelen waar we geld voor inzamelen. Ik heb zelf van dichtbij meegemaakt wat de ziekte kanker betekent voor de patiënt zelf maar ook voor de mensen in de omgeving. Er moet nog veel gebeuren om de ziekte te kunnen bestrijden en daar is elke euro bij gebaat. Daarom vraag ik u om ons team te sponsoren, dan zorgen wij dat het geld op de juiste plek terecht komt.

Jan van Hoeven

Léon de Langen

Kippenvel!
Toen ik werd gevraagd om weer mee te doen met de Roparun: kippenvel! Want de herinneringen aan de Roparun zijn geweldig, zoveel mensen met hetzelfde doel, de saamhorigheid binnen een team maar ook de teams onderling en de sfeer onderweg. Mooi om met een team zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel en samen de eindstreep te halen.
Ik heb de run nu 10 x gedaan, waarvan zeven keer als loper. Verder doe ik regelmatig een wegwedstrijd of een trail, laatst nog de kustmarathon gedaan een 30km-trail in de bossen bij Chaam, beide even leuk!
Ik woon samen met Marianne en onze puberdochter Floor en werken doe ik als zzp’r, nu bij een bouwbedrijf in DenHaag. Oja ik ben pas 51 en woon in Bergschenhoek!

Ingrid Baggerman

Roparun 2023, wat een eer om nog een keer als invaller het Roparun avontuur aan te gaan met Roparunteam 33 'Vrienden van Berkel'. Even voorstellen; Ik ben Ingrid. Baggerman-Göbel, happy 60, getrouwd met Dick en samen trotse ouders van onze, inmiddels 27 jarige, tweeling Kasper en Sandra.
Ik ben fanatiek hardloper, trainer bij de Kieviten en gek op lange duurlopen, strand en duin loopjes zijn favoriet. Vorig jaar heb ik dan ook volop genoten van de 60 van Texel. Inmiddels tik ik bijna de 20 marathons aan waaronder een paar keer de Zeeland Kust MT.
In 2017 heb ik als fietser ingevallen, wat een bijzondere ervaring! Toen Hanneke een oproep plaatste voor een invaller heb ik dan ook geen moment hoeven nadenken en mij direct aangemeld om zo weer iets te kunnen bijdragen aan het goede doel waarvoor dit team al jaren op pad gaat.

Doneer eenvoudig en snel online: