Lopers

Lopers

Edwin Reinhoudt (Captain)

Ik ben Edwin Reinhoudt, woon in Bleiswijk, ben 50 jaar, getrouwd en trotse vader van 2 zoons. Ik vind het heerlijk om te sporten en ben een enthousiaste hardloper. De Roparun heeft voor mij al jaren iets magisch: non-stop rennen in teamverband van Parijs naar Rotterdam in de strijd tegen kanker. Met diep respect hoorde ik voor mijn eerste deelname de verhalen aan van Roparunners uit mijn omgeving. Het teamgevoel, de sportieve uitdaging en niet te vergeten het enorm goede doel dat gesteund wordt: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven’.
Ik voel me dan ook zeer vereerd dat ik dit keer voor de derde keer in dit team mijn sportieve steentje mag bijdragen in de strijd tegen die vreselijke ziekte.
Sponsor ons ruimhartig zodat wij trots kunnen zijn op het bedrag dat wij aan de Stichting Roparun kunnen overmaken. Wij zullen er dan op onze beurt voor zorgen dat u trots kunt zijn op onze prestaties!

Léon de Langen

Kippenvel!
Toen ik werd gevraagd om weer mee te doen met de Roparun: kippenvel! Want de herinneringen aan de Roparun zijn geweldig, zoveel mensen met hetzelfde doel, de saamhorigheid binnen een team maar ook de teams onderling en de sfeer onderweg. Mooi om met een team zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel en samen de eindstreep te halen.
Ik heb de run nu 10 x gedaan, waarvan zeven keer als loper. Verder doe ik regelmatig een wegwedstrijd of een trail, laatst nog de kustmarathon gedaan een 30km-trail in de bossen bij Chaam, beide even leuk!
Ik woon samen met Marianne en onze puberdochter Floor en werken doe ik als zzp’r, nu bij een bouwbedrijf in DenHaag. Oja ik ben pas 51 en woon in Bergschenhoek!

Jan van Hoeven

Doneer eenvoudig en snel online: