Fietsers en chauffeurs

Fietsers

Een Roparun loper wordt op de route begeleid door 2 fietsers. Een fietser voorop, die tevens navigeert en een fietser achter de loper.
Dit jaar worden de lopers ondersteund door de volgende fietsers:

Eric van Riel

Mijn naam is Eric van Riel, 56 jaar en getrouwd met Corine van Riel de Vogel. Samen hebben wij twee zoons van 18 en 20 jaar. Ik mag dit jaar voor de vierde keer mee met het Roparunteam Vrienden van Berkel. Ik vind het een eer om mee te mogen met dit schitterende team. Ik ga mee als fietser, dit om de lopers te ondersteunen.Waarom ik het doe: ik vind het belangrijk om mij in te zetten voor de medemens. En aangezien er nog steeds teveel mensen zijn die de verschrikkelijke ziekte kanker hebben. Probeer ik op deze manier geld in te zamelen om het leven van deze mensen wat dragelijker te maken.

Corine van Riel

Mijn naam is Corine, 57 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen. We wonen in Berkel en ik mag dit jaar voor de vijfde keer mee met “Vrienden van Berkel” ,waarmee ik de lopers ga ondersteunen tijdens hun megaprestatie. We gaan in Nederland 560 kilometer hardlopen in een estafette waarmee we geld ophalen voor mensen met kanker. Helaas is het nog steeds nodig en het is ook in onze familie en kennissenkring niet bespaard gebleven. Met onze fantastische groep mensen doen we ons best om geld op te halen en hopen dat we na de pinksteren een mooi bedrag aan de stichting over kunnen maken.

Jan van Duin

In 2013 kreeg ik voor het eerst de kans om mee te gaan met Roparun team “de Vrienden van Berkel”. Ik was dat jaar fietser. Ik wist totaal niet wat me te wachten stond. Niet omdat ik er niet naar gevraagd had, maar de Roparun is gewoon niet met woorden te beschrijven. Je moet hem meemaken om te weten wat het inhoudt. Het gaat vooral om het teamgevoel, met 25 toegewijde mensen als team een enorme prestatie neerzetten. En dat allemaal voor het goede doel: zorg voor mensen met kanker. Het avontuur heeft een diepe indruk op mij gemaakt, en ik prijs me gelukkig dat ik sindsdien in goede gezondheid ieder jaar weer mee mocht als hardloper. Ook dit jaar weer, voor mensen die ik ken en heb gekend.

Lila van de Sande

Mijn naam is Lila van de Sande en ik ga dit jaar voor de vierde keer mee met de Vrienden van Berkel als fietser. De Roparun is een bijzondere ervaring: een microkosmos van gebrek aan slaap en persoonlijke hygiëne en toch wil je het jaar daarna weer...
Dit keer gaan we weer vanuit Enschede en via de Noord route, dus ongeveer weer dezelfde route als vorig jaar. Als fietser is je voornaamste taak om de lopers veilig te houden onderweg, maar iedereen in het team is voortdurend bezig met die ene klus: zo snel mogelijk in Rotterdam komen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel van de Roparun: de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Samenwerken, afzien, lachen, incasseren en genieten. Ik ga er weer voor!

Ellen Eleonora

Marcel van der Hulst

Hoi beste mensen,

Mijn naam is Marcel van der Hulst, geboren te s-Gravenhage op 5 Februari 1962. Via My Life, de gezelligste fitness club van Nederland en spinning maatjes Eric en Corinne ben ik zeer gemotiveerd en enthousiast geworden om mee te doen als begeleidend fietser aan de goede doelen van Team 33 t.b.v. de stichting Roparun. Helaas komt n deel van de motivatie uit mn verleden. Mijn vader is veel te vroeg (56 jarige leeftijd) overleden aan de gevolgen van Kanker. Mijn moeder is ouder geworden maar ook haar is deze ziekte niet bespaard gebleven. Het gaat nog verder, mn schoonzus is ook op 38 jarige leeftijd overleden, nu al ruim 20 jaar geleden. Ook mijn schoonvader is in 2014 aan deze verschrikkelijke ziekte overleden.

Genoeg leed voor nu, vanaf nu ga ik met veel motivatie en goede moed meedoen aan de roemruchte Roparun, om hieraan voorafgaand zoveel mogelijk donaties ter vergaren om dit vreselijke ziektebeeld uit ons leven te gaan bannen. Mede door de enorm enthousiaste en gemotiveerde leden, Corinne en Eric, ben ik zowaar in staat gesteld om mijn eerste bijdrage te gaan leveren middels de Roparun.

Lets go, Team 33, Lets make a dream come true!

Marcel

Chauffeurs

John Ammerlaan

Even voorstellen… ik ben John Ammerlaan, geboren en getogen in Bleiswijk, gehuwd met Marianne en wij hebben een vijf jongvolwassenen (vier jongens en een meisje).
Marianne was na de eerste bijeenkomst van het team zo enthousiast, dat ik besloten heb om me ook in te zetten voor team 33 “Vrienden van Berkel”.
Zoals het er nu naar uitziet ga ik deel uitmaken van de chauffeurs en de catering.
Twee keer meegefietst met het evenement Alpe d’HuZes, waarvoor eveneens geld werd ingezameld voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.
Nu dus mee met de Roparun! Ik ben benieuwd wat me te wachten staat; de verhalen van de deelnemers maken me meer dan enthousiast.
Met elkaar proberen we een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven….”. Ook in mijn directe omgeving zijn er personen die de diagnose kanker hebben gekregen en op dit moment behandeld worden. Kortom: geld voor onderzoek is nog steeds nodig om alle vormen van kanker goed te kunnen behandelen.

Frans Verweij

Ik ben Frans Verweij, ben 45 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Denise en zoon Thijs in Utrecht. Ik ben werkzaam als chauffeur vrachtdienst bij justitie. Hiervoor heb ik 22 jaar als chauffeur/verhuizer op buitenland gereden. Met dit werk heb ik hele mooi projecten mogen doen waaronder de verhuizingen van verschillende ziekenhuizen. Via mijn collega ben ik bij de Vrienden van Berkel terecht gekomen omdat ze nog een chauffeur zochten. Toen hij mij vertelde dat ze meededen aan de Roparun was ik meteen enthousiast omdat ik enkele familieleden verloren heb aan de verschrikkelijke ziekte. Na de eerste vergadering werd ik nog enthousiaster omdat ik heel veel leuke verhalen hoorde en mensen die Roparun een warm hart toedragen leerde kennen. Met veel zin en enthousiasme wil ik graag mijn steentje bijdragen om zo snel mogelijk in Rotterdam te komen.

Ron Intres

Ronald Smits

Wesley Bruin

Doneer eenvoudig en snel online: