Spinning event 16 maart 2024

Spinningmarathon voor de zorg van mensen met kanker

16 maart 08:00-12:00

‘Leven toevoegen aan de dagen,
waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’

 

KLIK OP EEN TIJDSLOT IN HET SCHEMA HIERONDER OM JE AAN TE MELDEN

Zaterdag 16 maart organiseert Roparunteam Vrienden van Berkel samen met MyLife fitness Berkel en Rodenrijs een spinningmarathon voor het goede doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de zorg voor mensen met kanker.

Roparunteam Vrienden van Berkel – Team 33 – doet al sinds 2007 mee aan de Roparun. Dit jaar voor de 15e keer. Ontstaan op voetbalclub CVV Berkel met teamleden uit Berkel en Rodenrijs, maar inmiddels uitgegroeid tot een bekende groep Vrienden binnen Lansingerland en wijde omstreken die allemaal proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de zorg voor mensen met kanker.

De spinningmarathon van 16 maart is een van de evenementen die we met lokale ondernemers organiseren om donaties voor de Stichting Roparun op te halen. Er wordt van 09.00 tot ca. 12.00 ieder uur op 40 fietsen ‘gespind’ onder begeleiding van professionele trainers op het parkeerdek van MyLife in Berkel. Deelnemers laten zich sponsoren en boeken voor een minimaal sponsorbedrag van €10 per 50 minuten een of meerdere tijdsloten waarbij de opbrengst volledig ten goede komt van het goede doel.

KLIK OP EEN TIJDSLOT IN HET SCHEMA HIERONDER OM JE AAN TE MELDEN

Adresgegevens:

MyLife Berkel en Rodenrijs
Berkelse Poort 21
2651 JX Berkel en Rodenrijs

Doneer eenvoudig en snel online: