Recordopbrengst Roparun 2019

Afgelopen vrijdag werd tijdens de traditionele slotavond in Puttershoek de opbrengst van de Roparun bekend gemaakt. Dit jaar is er door in totaal 323 teams op de routes vanuit Parijs, Hamburg en Almelo naar Rotterdam ruim 5,6 miljoen euro opgehaald, een recordbedrag! Natuurlijk zijn wij daar als Vrienden van Berkel zeer content mee. Vele mensen kunnen dankzij het ingezamelde geld in een voor hen zeer moeilijke tijd de hulp en steun krijgen die zij nodig hebben.

Daarnaast zijn wij zeer blij dat we kunnen melden dat ons team dankzij al onze sponsoren, van groot tot klein, dit jaar maar liefst 20.000 euro heeft ingezameld. Dit jaar is er door leden van ons team hard gewerkt en creatief nagedacht om nieuwe acties op poten te zetten (zoals bijvoorbeeld het benefietdiner- en concert) en hebben we een nieuw sponsorbeleid uitgestippeld; we kunnen dus zeggen dat het harde werken is beloond. Wij zijn iedereen dan ook buitengewoon dankbaar die ons team heeft gesponsord en wij hopen natuurlijk dat jullie ook komend jaar ons team blijven volgen en steunen.

Tot slot nog mooie en treffende woorden van Wiljan Vloet, de directeur van de Roparun: “Onze deelnemers hebben allemaal een eigen motivatie om deel te nemen aan de Roparun, maar deelname aan het evenement is voor hen niet het belangrijkste. Het gaat hen om de goede doelen en de mensen die daarmee geholpen worden. Roparunners leveren hun prestatie voor hun medemens. Deze fantastische recordopbrengst laat zien hoe gemotiveerd zij daarin zijn.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.