Cateraars en masseurs

Cateraars

Eten en drinken is uiteraard erg belangrijk bij het leveren van een sportieve prestatie zoals de Roparun. Het gehele team is non-stop in actie om op een snelle en veilige manier bij de finish aan te komen. Onze cateraars zorgen ervoor dat iedereen voldoende te eten en drinken heeft onderweg.

Vacature

Annelies van den Beukel

Ik ben Annelies van den Beukel 55 jaar, getrouwd met Gerard en moeder van 2 studerende uitwonende kinderen. Ik ga voor de tweede keer mee met Roparunteam 33 - Vrienden van Berkel. Door deel te nemen aan de Roparun met het team Vrienden van Berkel hoop ik een steentje bij te dragen aan projecten die gesteund worden door Roparun. Ik word actief in de catering en hoop samen met Ries ons team te voorzien van lekkere, gezonde en hopelijk ook verrassende en creatieve hapjes en drankjes te voorzien. Hiermee de teamleden te ondersteunen bij het neerzetten van een topprestatie vind ik een enorme uitdaging.

Tanny Augustinus

Ik ben Tanny Augustinus, woon in Rijswijk met man en dochter en ga dit jaar voor de tweede keer mee met het Roparunteam 33-Vrienden van Berkel. De Roparun is een ontzettend mooi project waar ik al vele mooie verhalen over heb gehoord. Zeker de begeesterde en enthousiaste verhalen van (oud-)deelnemers smaakt toch naar meer... Het is heel bijzonder om dit nu zelf te gaan ervaren, heel fijn om hier mijn deel aan bij te dragen waarbij het maar goed is voor de teamprestatie dat ik tot de cateraars behoor en niet ga hardlopen!

Masseurs

De spieren krijgen het zwaar te verduren tijdens deze uitputtingsslag. Gelukkig bestaat ons team uit een aantal masseurs die de spieren soepel kunnen houden onderweg en tevens de kleine pijntjes kunnen verhelpen.

Lia Velthuizen

Mijn naam is Lia Velthuizen. Ik mag voor de derde keer mee met deze fantastische club mensen en ik vind het super! Zelf loop ik ook twee keer per week bij De Kieviten maar dit soort prestaties zitten niet in mijn benen. Gelukkig ga ik mee als masseur en gebruik tijdens de Roparun dus vooral mijn handen! Ik heb er weer heel veel zin in om te helpen de lopers zo fit mogelijk te houden en met het team een topprestatie neer te zetten, zowel op sportief gebied als met een mooie bijdrage aan dit geweldige doel.

Marinka van Dijk

Doneer eenvoudig en snel online: