Cateraars en masseurs

Cateraars

Eten en drinken is uiteraard erg belangrijk bij het leveren van een sportieve prestatie zoals de Roparun. Het gehele team is non-stop in actie om op een snelle en veilige manier bij de finish aan te komen. Onze cateraars zorgen ervoor dat iedereen voldoende te eten en drinken heeft onderweg.

Ries Modderkolk

Ik ben Ries Modderkolk en ga voor de derde keer mee met Roparunteam 33 - Vrienden van Berkel. Ook deze editie ben ik actief in de catering en zorg samen met de 2 andere cateraars dat het hele team voldoende is voorzien van (gezonde) voeding en voldoende te drinken. 48 uur lang zijn we met 25 personen volledig toegewijd aan ons doel, het behalen van de finishlijn in Rotterdam, maar natuurlijk is dit de tegenprestatie voor iedereen die ons sponsort en ondersteunt ten gunste van het goed doel, namelijk de zorg voor mensen met kanker. De Vrienden van Berkel varieert steeds weer van team, maar het is onvoorstelbaar mooi om mee te maken dat een groep mensen in korte tijd zo goed met elkaar overweg kan en dezelfde toewijding heeft. De energie die mij dat teruggeeft is onbeschrijflijk en daarom ben ik ontzettend trots deel uit te maken van dit team.

Annelies van den Beukel

Ik ben Annelies van den Beukel 52 jaar, getrouwd met Gerard en moeder van 2 studerende uitwonende kinderen. Ik ga voor de eerste keer mee met Roparunteam 33 - Vrienden van Berkel. Door deel te nemen aan de Roparun met het team Vrienden van Berkel hoop ik een steentje bij te dragen aan projecten die gesteund worden door Roparun. Ik word actief in de catering en hoop samen met Ries ons team te voorzien van lekkere, gezonde en hopelijk ook verrassende en creatieve hapjes en drankjes te voorzien. Hiermee de teamleden te ondersteunen bij het neerzetten van een topprestatie vind ik een enorme uitdaging.

Tanny Augustinus

Ik ben Tanny Augustinus, woon in Rijswijk met man en dochter en ga dit jaar voor de eerste keer mee met het Roparunteam 33-Vrienden van Berkel. De Roparun is een ontzettend mooi project waar ik al vele mooie verhalen over heb gehoord. Zeker de begeesterde en enthousiaste verhalen van (oud-)deelnemers smaakt toch naar meer... Het is heel bijzonder om dit nu zelf te gaan ervaren, heel fijn om hier mijn deel aan bij te dragen waarbij het maar goed is voor de teamprestatie dat ik tot de cateraars behoor en niet ga hardlopen!

Masseurs

De spieren krijgen het zwaar te verduren tijdens deze uitputtingsslag. Gelukkig bestaat ons team uit een aantal masseurs die de spieren soepel kunnen houden onderweg en tevens de kleine pijntjes kunnen verhelpen.

Lia Velthuizen

Mijn naam is Lia Velthuizen. Vorig jaar mocht ik voor het eerst mee met deze fantastische club mensen en ik vond het super! Zelf loop ik ook twee keer per week bij De Kieviten maar dit soort prestaties zitten niet in mijn benen. Gelukkig ga ik mee als masseur en gebruik tijdens de Roparun dus vooral mijn handen! Ik heb er weer heel veel zin in om te helpen de lopers zo fit mogelijk te houden en met het team een topprestatie neer te zetten, zowel op sportief gebied als met een mooie bijdrage aan dit geweldige doel.

Jacqueline l'Istelle

Ik ga Team 33, Vrienden van Berkel, ondersteunen als verzorger / sportmasseur bij de aankomende Roparun. Mijn naam is Jacqueline l'Istelle - Leerdam, getrouwd en 2 studerende kinderen. Na mijn opleiding tot verpleegkundige A en operatie-assistente, heb ik de overstap gemaakt als manager naar de commerciële sector. Naast mijn werk, speel ik (competitie) tennis en ben ik gek op skiën. In 2017 ben ik gestart met de opleiding NGS Sportmasseur, iets wat al jaren op mijn "bucketlist" stond. Na het behalen van mijn diploma, heb ik als sportmasseur o.a. werkervaring opgedaan bij Voetbalvereniging Xerxes DZB. Waarom de Roparun? Omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan events die in het teken staan van bijzondere doelen.

Doneer eenvoudig en snel online: