Cateraars en masseurs

Cateraars

Eten en drinken is uiteraard erg belangrijk bij het leveren van een sportieve prestatie zoals de Roparun. Het gehele team is non-stop in actie om op een snelle en veilige manier bij de finish aan te komen. Onze cateraars zorgen ervoor dat iedereen voldoende te eten en drinken heeft onderweg.

Tanny Augustinus

Ik ben Tanny Augustinus, woon in Rijswijk met man en dochter en ga dit jaar voor de tweede keer mee met het Roparunteam 33-Vrienden van Berkel. De Roparun is een ontzettend mooi project waar ik al vele mooie verhalen over heb gehoord. Zeker de begeesterde en enthousiaste verhalen van (oud-)deelnemers smaakt toch naar meer... Het is heel bijzonder om dit nu zelf te gaan ervaren, heel fijn om hier mijn deel aan bij te dragen waarbij het maar goed is voor de teamprestatie dat ik tot de cateraars behoor en niet ga hardlopen!

Masseurs

De spieren krijgen het zwaar te verduren tijdens deze uitputtingsslag. Gelukkig bestaat ons team uit een aantal masseurs die de spieren soepel kunnen houden onderweg en tevens de kleine pijntjes kunnen verhelpen.

Lia Velthuizen

Mijn naam is Lia Velthuizen. Ik mag voor de derde keer mee met deze fantastische club mensen en ik vind het super! Zelf loop ik ook twee keer per week bij De Kieviten maar dit soort prestaties zitten niet in mijn benen. Gelukkig ga ik mee als masseur en gebruik tijdens de Roparun dus vooral mijn handen! Ik heb er weer heel veel zin in om te helpen de lopers zo fit mogelijk te houden en met het team een topprestatie neer te zetten, zowel op sportief gebied als met een mooie bijdrage aan dit geweldige doel.

Marianne Ammerlaan

Ik ben Marianne Ammerlaan (60 jaar), woonachtig in Bleiswijk, getrouwd met John en wij zijn de trotse ouders van vier zoons en een dochter.
Ik ben gevraagd om dit jaar mee te gaan als masseuse voor de lopers van team 33. Ik voel me vereerd om deel uit te mogen maken van het team “Vrienden van Berkel”. Met elkaar proberen we een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de Roparun. Doel van de Roparun is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven….”. Vrijwel iedereen kent wel iemand in zijn of haar directe omgeving die vecht of heeft gevochten tegen kanker… Aan de zijlijn zie je wat voor een impact de diagnose kanker heeft bij patiënt, maar zeker ook bij de directe omgeving van de patiënt. Vele levens staan op hun kop door zo’n onheilspellend bericht.
Graag zet ik me samen met team 33 “Vrienden van Berkel” in voor de Roparun.

Doneer eenvoudig en snel online: