LAVA run 2020

Heb jij zin in een sportieve uitdaging? Nu vele evenementen niet door kunnen gaan is het best lastig jezelf te motiveren om te blijven trainen. Roparunteams Jatogniettan en Vrienden van Berkel dagen jou uit om in november je beste beentje voor te zetten tijdens de LAVA Virtual Run.

LAVA staat voor Loop Alleen Voor een Ander, want door individueel mee te doen steun je met jouw bijdrage het goede doel, de Roparun. En je houdt het veilig tijdens deze tweede coronagolf. Je draagt dus op vele manieren bij met jouw prestatie aan het welzijn van jezelf en dat van de ander.

Zo werkt het:
1.      Je schrijft je in via de link hieronder.
2.      Je loopt, wandelt of fietst in de maand november individueel de afstand die jij hebt gekozen en zet jouw beste beentje voor.
3.      Je mailt het resultaat (met een foto van je horloge of Strava-link bijvoorbeeld) naar ons op en wij sturen je een prachtige speciaal ontworpen LAVA Virtual Run medaille toe.

Meedoen kost €25,- . Slechts € 5 van dit bedrag is nodig voor de organisatie van deze virtuele run. De rest van het bedrag, minimaal € 20 per inschrijving, komt volledig ten goede van de stichting Roparun. Er komt op onze website een LAVA Wall of Fame met onze grootste donateurs. 

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Team Vrienden van Berkel en Jatogniettan wensen je veel succes en bedanken je voor het meedoen.

#LAVArun #LoopAlleenVooreenAnder #Wijdoenwelmee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.